Λευτέρης Κοσμόπουλος

Λίγα λόγια για όσους δεν με γνωρίζετε

Έχω γεννηθεί και ζω στη Δυτική Αττική. Είμαι Πολιτικός Μηχανικός, με μεταπτυχιακό στις Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων. Μετά τις σπουδές μου εργάστηκα σε συναφείς θέσεις στον ιδιωτικό τομέα. 

Έχω θητεύσει ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στον Δήμο Μεγαρέων κατά τη χρονική περίοδο 2014 – 2019 με πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις.

Κατά το χρονικό διάστημα από το 2013 έως το 2016, ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας.

Στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019, εκλέχθηκα πρώτος σε σταυρούς από όλες τις παρατάξεις Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής, με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» και Περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη.

Υπηρετώ ως Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής από το 2019 έως σήμερα. Κατά τη θητεία μου, προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις, στο πλαίσιο των θεσμικών μου αρμοδιοτήτων, για τη βελτίωση των υποδομών, την οδική ασφάλεια, την αποκατάσταση από́ φυσικές καταστροφές, την προστασία του περιβάλλοντος, την ευημερία και την ανάπτυξη.

Είμαι παντρεμένος με τη Χρυσούλα Κριεκούκη και έχουμε δύο παιδιά.